Münhal Yükle

MKD Yaşam Boyu Eğitim Merkezi kapsamında Mağusa bölgesinde iş piyasasını ve istihdamı güçlendirmek adına siz değerli iş verenleri, sizlere en uygun profildeki iş arayan kişilerle buluşturmak için çalışıyoruz.

Açık pozisyonunuz için münhalinizi bize ileterek başvuru sayınızı arttırabilirsiniz. Münhaliniz, Mağusa Kültür Derneği ve MKD Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iletişim ağında yer alan ve iş arayan kişilere ulaştırılacak ayrıca çözüm ortağımız Kuzey Kıbrıs’ın en büyük iş arama portalı olan iskibris.com’da yer alacaktır.

Mağusa Kültür Derneği Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Kariyer Platformu bölümüne gireceğiniz bu münhal bilgileri, aynı zamanda işkıbrıs.com Kariyer ve İş Arama Portalı'nda da yayınlanacak ve bu site üzerinden yapılan başvurular işkıbrıs altyapısı üzerinden alınıp size e-mail olarak iletilecektir.